What`s new

luni, 1 iunie 2015

Manuale digitale



Avantajele si dezavantajele manualelor digitale




Deși este îndoielnic că, cărțile tradiționale vor dispărea complet, cărți digitale au devenit din ce în ce mai populare. Unele prevede o mutare la manuale digitale in timp ce altii spun ca acest lucru nu se va întâmpla. Ca orice, există avantaje și dezavantaje valabile pentru a face trecerea digitale.

Ușor de transportat 

Oricine a lugged vreodată un rucsac de manuale grele de la un capăt de un campus la altul va fi în măsură să aprecieze acest avantaj. În loc de a mai multor cărți cu o greutate de câteva kilograme fiecare, fiecare manual că nevoile studenților pot fi accesate pe un dispozitiv ușor.

Cost total 

Pentru studenti pe un buget, fiind capabil de a reduce costul de manuale este foarte tentant. Dar, în unele cazuri, economiile sunt doar circa 10 la sută din costul de a cumpara un manual tradițional. Trebuie, de asemenea, considerăm că elevii pot cumpăra de multe ori manualele utilizate, care de multe ori costa mai puțin decât versiunile digitale. Trebuie de asemenea în considerare costul inițial al digitale de carte-cititor, care poate fi de sute de dolari. O societate, Marvell, lucrează la unul care va costa doar 65 de lire sterline sub, dar incapacitatea de a formatelor încrucișate va fi în continuare o problemă.

Word Capabilitățile de căutare 

Dintre toate avantajele, acest lucru poate fi mai convingătoare. Elevii care folosesc manuale digitale sunt capabili pentru a căuta cuvinte cheie și fraze destul de ușor. Acest lucru se poate face în căutare de informații specifice mult mai ușor decât să pagină printr-un text gros.

Nu poate evidenția Note 

Mulți studenți urmări de-a lungul timpul unui curs de clasă și de a evidenția pasaje importante, așa cum le văd. De asemenea, în timp ce studia, unii studenți folosesc un marker pentru a ajuta la a face găsirea pasaje-cheie mai ușor pe citirea următor. Acest lucru poate părea ca un lucru mic, mai ales că unii cititori de carte nu au un fel de a evidenția caracteristici, dar mulți studenți ar putea fi dispus să renunțe la posibilitatea de a evidenția pasaje în mod tradițional.

Formate multiple 

Deoarece nu există mai mult de un format, și nu fiecare carte va fi disponibil pe fiecare tip de cititor, este posibil ca elevii vor trebui să aibă mai mult de un cititor pentru a accesa toate cărțile necesare. În timp ce unele campusuri au un program loc în care există o garanție că toate manualele vor fi disponibile pe cititor lor selectat, există de multe ori alte lecturi cerute de profesori care nu pot fi compatibile. În cazul în care un elev nu poate obține tot materialul lectură care vor avea nevoie, vor fi mai puțin probabil să plătească pentru un cititor digital.

Bibliografie:
  • www.image.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu